Activitats a la zona

A Can Rosich podeu fer passejades, prendre el sol, llegir estirats en una gandula, jugar a tennis-taula... Els nens tenen molt espai per córrer i poden aprendre moltes coses sobre els animals i les activitats d'una casa de pagès. Si preferiu fer caminades més llargues o bé fer excursions en bicicleta, pels voltants de Can Rosich trobareu molts camins i indicadors perquè no us perdeu.

També us podeu acostar al Parc Natural de Montnegre-Corredor. A prop de Can Rosich teniu un ranxo on es poden fer excursions a cavall. Si us agrada el mar, malgrat estar envoltats de boscos i turons, la platja només dista uns 3 km. Altres activitats que es poden fer a la zona inclouen:

Els pobles de la zona (Santa Susanna, Blanes, Malgrat Pineda, Calella, Sant Pol, etc.) ofereixen multitud de possibilitats incloent festes majors, museus, compres, jardins botànics, vida nocturna i molt més. Per una web general de la zona visiteu Costa de Barcelona - Maresme. Si disposeu d'uns dies no us podeu perdre la Costa Brava amb llocs com Tossa i L'Estartit amb els seus encants naturals i la possibilitat de fer activitats subaquàtiques. El Parc Natural del Montseny és un altre atractiu natural molt proper amb possibilitat d'enfilar-se fins a 1.400 metres. Les visites a les ciutats de Barcelona i Girona són gairebé obligades. Altres atractius relativament propers són el parc temàtic de Port Aventura i el Museu Dalí. Esperem que la vostra estada sigui prou llarga per disfrutar-ho tot!


164

159

160

161

162

163